maanantai 6. tammikuuta 2014

Hola Suomi!

Tervetuloa uuden blogini pariin. Tässä ajattelin seurailla omaa liikkumistani ja sen mukana tulevia mielenilmauksia. Tarkoituksena olisi silloin tällöinen kertoa omia kokemuksia eri tuotteista, mitä tulee käytettyä liikkumisen apuvälineinä.
Tällä hetkellä harrastuspiireihin kuuluu aikalailla koiran kanssa liikkuminen lenkkeillessä ja pyöräily. Suksetkin tuli juuri ostettua, mutta eihän tuota lunta ole vielä tälle talvelle tullut enkä ajatellut putkeen mennä.

Viime kesänä tuli pyöräiltyä kotoa Liedosta Helsingin Vuosaareen viidessä päivässä 440 kilometriä. Tämä oli ensimmäinen pitempi matka pyörän selässä. Yöt meni teltassa, leirialueella ja kaverin luona. Siitä lähtien on jo uusi reissu kytenyt mielessä ja nyt sen voisi sitten jo ihan virallisesti sanoa, että ensi kesän tavoitteena on pyöräillä Ouluun. Matkaa tuonne tulisi jo 900 kilometriä, kun en ihan suoraa tietä mene, vaan suunnitelmissa oli kiertää Oulujärven kautta. Jossain syvällä takaraivossa kytee vielä ajatus pyöräillä Jäämerelle ja takaisin tai Etelä-Ranskaan. Matti Rämöä saa syyttää hieman tästä innostuksesta. Ensin kuulin toissa kesänä radiokuunnelmana Yle Puheelta hänen matkaansa Pohjois-Saharaan ja takaisin ja sen jälkeen ostin kirjana samaisen matkan ja myös matkan jäämerelle. Sieltä se idea sitten lähti.

Tosiaan ihan ensimmäinen kerta, kun mitään blogia pidän, joten ei kannata kummoisia tekstejä odotella tai ihmetellä muita kummallisuuksia. Vinkkejä otetaan vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti