keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Kesälle lisää pyöräilyä.

Nyt, kun pahasti näyttää siltä ettei kesälomaa ole enää minulla jäljellä, niin päätin, että käynpäs sitten osallistumassa pariin pyöräilytapahtumaan. Ensin olisi tarjolla Jämi84 ja sen jälkeen Myllyn pyöräily. Molemmissa tapahtumissa olisin ihan ensikertalainen eli lähtisin vain katselemaan ja kokemaan tapahtumapyöräilyä. En ole edes paikallisissa pyöräilyjoukoissa vielä heittänyt yhteislenkkejä.

Jämiin on aikaa enää parisenkymmentä päivää ja täysjoustoni on vieläkin huollossa. Tulee hieman kiire saada pyörään tuntumaa, kun viimeksi Cubella ajanut talvella työmatkaa. Vein jousituksen huoltoon Raispoon mistä lähettivät osat sitten Tampereelle huollettavaksi. Nyt odottelen vain milloin on aika.
Itse matka tuntuu pitkältä, mutta reittiesittelyissä ja kokemuksissa on kerrottu, että reitti on helppokulkuista eli luulisin hyvin selviäväni. Tarkoitukseni on siis osallistua tuohon päämatkaan eli 84km. Mitään tavoitetta ei ole, muuta kuin, että pääsisi maaliin.

Myllyn pyöräilyyn onkin aikaa vielä hieman enemmän ja matkaksi siellä valikoitui tuo Isomylly, joka on 86 kilometrinen. Mietin kyllä vielä, että vaihtaisinko matkaa Jättimyllyyn eli 135 kilometriseen, mutta en tiedä oikein millaista vauhtia tuolla kuuluisi pitää. Toisaalta tuo Ison matka on reipas päivälenkki ja toisaalta näissä tapahtumissa voisi pistää itsensä rajoille ja ajaa pitemmälle, kuin tavallisena sunnuntaina.

Kerronpas sitten myöhemmin miten kävi. Ja toki kiinnostaa muiden kokemukset moisista tapahtumista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti